Dr. Szeszták Fruzsina – fogszakorvos

Dr. Szeszták Fruzsina - fogszakorvos

Dr. Szeszták Fruzsina - fogszakorvos

Dr. Szeszták Fruzsina – fogszakorvos

Szakterület:
Gyökérkezelés
Mikroszkópos diagnosztika
Mikroszkópos gyökérkezelés
Esztétikus tömések (Kofferdam izolálásban)
Fix, kivehető és kombinált pótlások
CAD-CAM CEREC
Fog eltávolítás
Esztétikai kezelések
Mosolytervezés
Gnatológiai diagnosztika
3 Dimneziós fogászati CBCT diagnosztika

Diploma:
Szegedi Tudományegyetem, Fogorvostudományi kar, 2017 /cum laude minősítéssel/

Szakvizsgák:
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, 2020

Nyelvtudás:
Német (középfokú c típusú nyelvvizsga)
Angol (társalgási szint)

Tagságok:
Magyar Orvosi Kamara, Fogorvosi Tagozat

Szakmai gyakorlat:
2017. július – 2019. október EndoCenter Fogászati és Diagnosztikai Központ, Budapest
     Konzerváló fogászat és fogpótlástan rezidens
     Mikroszkópos endodonciai ellátások, betétek, fix fogpótlások
2016 – 2015 Szakmai gyakorlatok, Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar
     Fogászati alapellátás (konzerváló fogászat, fogpótlástan, parodontológia)
     Szájsebészet gyakorlat

Szakmai továbbképzések:
State of the Art Class II Dental Restaurations – Dr. Stevan Kopanja, Volom Dental
Direkt anterior helyreállítások leegyszerűsítve – Dr. Forster András, GC
Enso Study Club – Endodotiai Tanulókör – Dr. Borbély Petra, Urban Regeneration Institute
Biomechanikai elveken alapuló preparációs technikák posterior régióban – Dr. Grosz János, IvoDent
DentalWorld 2016, 2018
Perspektívák a Paro-Implantológiában és Komprehenzív Fogászatban 2016, 2017 (Szeged)

    Privacy Preferences

    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

    Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.